ilkadım Anaokulu
Cumhuriyet mah.zafer sk. No8 Nilüfer/BURSA

VİZYON

Okulumuzun vizyonu; öğrencilerin çağdaş yaşamın gereklerine uyabilen,bilimselbilgi iledonatılmış,yaratıcılık duygusu gelişmiş,sanatsal ve kültürelyönleri desteklenmiş,çok yönlü düşünebilen,ufku açık,problem çözme becerisi gelişmiş aynı zamanda öz kültürünü tanıyanve yaşatan, vatan millet bilinci ve şuuruna sahip geleceğe özgüvenle bakan bireyler olarak hayata hazırlayan bir kurum olmaktır.

MİSYON

Atatürk ilke ve inkilaplarına bağlı, Vatanını,milletini tanıyan, benimseyen ve koruyan, Kültürel değerlere sahip, Kendine güvenen, Bilimsel bilgiyi kullanabilen, Farklı düşünebilen, Sorunlara çözüm üretebilen, İlgi ve yeteneklerini ortaya koyabilen, Sosyal becerileri gelişmiş, Soru sormayı ve araştırmayı seven, Duygu ve düşüncelerini ifade etmekten çekinmeyen, Çevresiyle uyumlu ve mutlu, Sorumluluk üstlenebilen, Kendi öz denetimini yapabilen, Başarılı ve üretken bireyler yetiştirmek.

Öğretim Şekli :İkili Öğretim

İkili Öğretim